Interesser

Frokostklubben på minnetur til graven til Birger Larsen, stifteren av klubben, 2021

Frokostklubben Biggen Fraternitas Birgensis

Fra 2013 og fram til han ble syk var Atle ivrig medlem og en stund med i bestyrelsen i Frokostklubben som bød på god mosjon, konversasjon og kameraderi hver fredag

(om frokostklubben i Bergens Tidende, fra 2006)

Språkkaféen

Hestesko

Austblæsa begynnte i 1989 som en sosialklubb blant brødre og naboer og ble snart en eliteklubb med norgesmestre som dro på stevner landet rundt. Mens Atle var ikkje heilt i den klassen så likte han det godt med gutta på kaien.

Hagearbeid

Om det var en interesse, plikt, eller bare vane fra barndommen; Atle brukte mange kveld og helge timer i hagen der han og Kristin stelte blomster og dyrket poteter og grønnsaker, bær og frukt. Det ble mye "gratis" mat gjennom høst og vinter, det var alltid litt rart å måtte kjøpe poteter utpå våren...

Dina på rygg, 2017

Atle på Håøy med barnebarna Erik og Charlotte, sommer 2019

Turgåing

Atle likte godt å gå på tur og hadde bedre kondis enn mange, med eller uten barnebarn på rygg. 

Kaffepause, 2017

Ski

Turgåinga var endå betre når den kunne gjerast på ski.  Det skulle vere langrenn, og han brukte treski lengre enn de fleste, men såg endelig fordelen med stålkanter mot vestlands skaren.

Fiske

Badminton

Atle lagde en badminton bane over brønnen på Flatøy, og da de bodde i Bangladesh viste det seg at hagen var akkurat stor nok til en bane der også.  Den gang var det sjelden han lot seg frivillig tape og plenen ble scenen for mange, lange, og til slutt jevne badmintonkamper mellom Atle og Per Oskar. 

Atle og Erik (og Amiga) spiller en Friendly Match i 2019 (video)